ZAVRŠEN 12. SAJAM PRIVREDE I TURIZMA

U Derventi je uručivanjem priznanja završen trodnevni 12. Derventski sajam privrede i turizma, na kojem je učestvovalo 130 izlagača iz Republike Srpske, Federacije BiH i zemalja regiona.

25 Avg 2017 0 komentara   Posavske novosti


Miroslav Simić, direktor Sportsko-kulturnog centra Derventa koji je organizator Sajma, izrazio je zadovoljstvo odzivom izlagača, ponudom koju su predstavili i brojem posjetilaca. 

"Zahvalnost svima koji ste i ove godine odlučili da budete izlagači na sajmu, i vjerujem da ćemo i naredne godine nastaviti druženje", rekao je Simić na zatvaranju Sajma. 

On je dodao da je sajam i ove godine održan na 3.200 metara kvadratnih zatvorenog i otvorenog sajamskog prostora, a u okviru tradicionalnog Derventskog vašara, koji se organizuje 166. put. 

Izložbeni štand MF banke proglašen je za najuređeniji, najposjećeniji je štand Krojačke radnje "Milatex" iz Broda, najslađi "Kaktusa" iz Laktaša, a najveseliji štand Nove banke. 

Manifestacija je organizovana pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, Privredne komore Republike Srpske i načelnika opštine Derventa Milorada Simića.

Možda vas i ovo interesuje...

Morate se prijavite da bi ostavili komentar