ZAVRŠEN 12. SAJAM PRIVREDE I TURIZMA

U Derventi je uručivanjem priznanja završen trodnevni 12. Derventski sajam privrede i turizma, na kojem je učestvovalo 130 izlagača iz Republike Srpske, Federacije BiH i zemalja regiona.

25 Avg 2017 0 komentara   Posavske novosti


Miroslav Simić, direktor Sportsko-kulturnog centra Derventa koji je organizator Sajma, izrazio je zadovoljstvo odzivom izlagača, ponudom koju su predstavili i brojem posjetilaca. 

"Zahvalnost svima koji ste i ove godine odlučili da budete izlagači na sajmu, i vjerujem da ćemo i naredne godine nastaviti druženje", rekao je Simić na zatvaranju Sajma. 

On je dodao da je sajam i ove godine održan na 3.200 metara kvadratnih zatvorenog i otvorenog sajamskog prostora, a u okviru tradicionalnog Derventskog vašara, koji se organizuje 166. put. 

Izložbeni štand MF banke proglašen je za najuređeniji, najposjećeniji je štand Krojačke radnje "Milatex" iz Broda, najslađi "Kaktusa" iz Laktaša, a najveseliji štand Nove banke. 

Manifestacija je organizovana pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, Privredne komore Republike Srpske i načelnika opštine Derventa Milorada Simića.

Možda vas i ovo interesuje...

  • IZ ZAŠTITNE RADIONICE "BUDUĆNOSTI" PROIZVODI ZA TRŽIŠTE (FOTO)

    Javna ustanova Centar “Budućnost“ Derventa, pored toga što obuhvata obrazovanje djece i omladine sa smetnjama u razvoju, radno osposobljava i zapošljava lica sa invaliditetom.

  • У ДЕРВЕНТИ ПРОЈЕКЦИЈА ФИЛМА "НЕБО НАД БЈЕЛОВАРОМ"

    Документарни филм „Небо над Бјеловаром “, аутора Недељка Лајшића  посвећен народном хероју мајору Милану Тепићу и војнику Стојадину Мирковићу, који су погинули у том граду септембра 1991.године,  биће приказан је у Дервенти,  у уторак 13. фебруара  2018. године.

  • RADNICI "UNISA" ODUSTALI OD ŠTRAJKA, OD UPRAVE NOVA OBEĆANJA

    Radnici Fabrike cijevi "Unis" iz Dervente nisu stupili u najavljeni štrajk, jer su od rukovodstva dobili obećanje da će danas biti isplaćena jedna plata i uplaćen doprinos iz protokola o sporazumnom rješavanju štrajkačkih zahtjeva od 23. januara.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar