MODRIČA: SAJAM PRIVREDE 8. i 9. SEPTEMBRA

Jedna od najvažnijih privrednih manifestacija na području opštine Modriča, ,,Sajam privrede Modriča 2017", održaće se  tradicionalno i ove godine  8. i 9. septembra 2017. godine, na lokaciji Kulturno-sportskog centra u Modriči (sportska dvorana).

30 Avg 2017 0 komentara   Posavske novosti

„Pored predstavljanja preduzeća raznih djelatnosti, paralelno će se održati i sajam poljoprivrednog preduzetništva i stočarstva, sajam pčelarstva, turističke ponude,konferencije o aktuelnim temama iz oblasti preduzetništva i poljoprivrede, poslovni susreti, te bogat kulturno-umjetnički program, najavljuju organizatori sajma.

Na raspolaganju  je 1000 m² opremljenog izložbenog prostora unutar Kulturno- sportskog centra i preko 5000 m² vanjskog sajamskog prostora.

"Cilj  Sajma je da stvara i promoviše preduzetnički duh, poveže privredne subjekte sa različitih područja, te poveća konkurentnost privrednog sektora i privredni razvoj. Sajam će okupiti finansijske institucije, nevladine organizacije i razvojne agencije koje pružaju podršku razvoju malog i srednjeg preduzetništva, uz medijsku promociju". 

Na prošlogodišnjem sajmu proizvode i usluge predstavilo je 180 izlagača iz Republike Srpske, BiH i regiona.

Organizatori manifestacije su Opština Modriča i Razvojna agencija opštine Modriča.

Možda vas i ovo interesuje...

Morate se prijavite da bi ostavili komentar