NAČELNIK URUČIO POKLONE PRVAČIĆIMA

Načelnik opštine Derventa Milorad Simić danas je u centralnoj Osnovnoj školi "Nikola Tesla" uručio torbe i školski pribor za 85 prvačića, čime ova lokalna zajednica tradicionalno obilježava početak nove školske godine.

01 Sep 2017 0 komentara   Posavske novosti

"Đačke torbe i pribor na području opštine danas će dobiti 212 prvačića", rekao je novinarima Simić, koji je djeci povodom polaska u školu uputio čestitke sa željom da imaju srećno djetinjstvo i lijepe dane u školi. Direktor Osnovne škole "Nikola Tesla" Derventa LJubiša Đurić rekao je da je u centralnu školu upisano 85, a u četiri područne škole 10 prvačića. 

"U Centralnoj školi su četiri odjeljenja, jedno odjeljenje manje nego prošle godine. Načelnik je obezbijedio torbe i pribor, a Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske udžbenike", rekao je Đurić, zahvalivši načelniku za posjetu i za poklone prvačićima. 

U Osnovnoj školi "19. april" upisana su 82 prvačića, "Todor Dokić" Kalenderovci 15, "Đorđo Panzalović" Osinja 20 prvačića.

Možda vas i ovo interesuje...

  • RAJFAJZEN BANKA DONIRALA DJEČIJE IGRALIŠTE

    U Javnoj predškolskoj ustanovi "Trol" danas je svečano otvoreno dječije igralište čiju izgradnju je finansirala Rajfajzen banka.

  • OTVARANJE ULICE GRADA PINEROLO

    Delegacija italijanskog grada Pinerolo posjetiće u petak, 15. septembra, Derventu, koja sa ovim gradom ima potpisanu Povelju o bratimljenju.

  • Derventa: 12. Sajam privrede i turizma okupio 130 izlagača

    Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je  da je Derventa jedna od najznačajnijih privrednih destinacija koja ostvaruje više od 11 odsto od ukupnog izvoza Srpske i da zato Vlada značajno podržava ovu lokalnu zajednicu.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar