Policijska stanica Stanari organizovala Dan otvorenih vrata

Policijska stanica Stanari, u okviru Rada policije u zajednici povodom obilježavanja Dana opštine Stanari, 04.05.2017. godine, organizovala je Dan otvorenih vrata za oko 250 učenika iz osnovnih škola sa područja opštine Stanari. 

05 Sep 2017 0 komentara   Posavske novosti

U prostorijama Centra za kulturu u Stanarima Aleksandar Miladinović, inspektor u Upravi za policijsku obuku MUP-a Republike Srpske, održao je edukativno predavanje za učenike osnovnih škola na temu „Prevencija negativnosti na Fejsbuku“, „Vršnjačko nasilje“ i „Zloupotreba opojnih droga“.

Nakon predavanja, policijski službenici Policijske stanice Stanari, Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj i pripadnici Jedinice za podršku PU Doboj su, na način prihvatljiv njihovom uzrastu, učenicima prezentovali dio opreme i materijalno-tehničkih sredstva sa kojim raspolažu organizacione jedinice Uprave.

 

Pripadnici Jedinice za podršku izveli su neke od elemenata borilačkih vještina koje se odnose na lišavanje slobode lica koja pružaju aktivni ili pasivni otpor, vještine sa službenim psom obučenim za prepoznavanje narkotika, kao i druge vještine koje policijski službenici koriste pri obavljanju redovnih poslova i zadataka.

Možda vas i ovo interesuje...

Morate se prijavite da bi ostavili komentar