Brod: Peti sajam privrede, poljoprivrede i turizma 15. i 16. septembra

Peti sajam privrede, poljoprivrede i turizma održaće se u Brodu 15. i 16. Septembra, u dvorani Sportsko kulturnog centra.

12 Sep 2017 0 komentara   Posavske novosti

Dvodnevni sajam organizuju opština Brod i Turistička organizacija.

Organizatori su  najavili da sajamska svečanost počinje u 11,30 časova, i da će posjetioci imati priliku da na jednom mjestu vide izuzetno bogatu ponudu roba i usluga lokalnih i regionalnih privrednika.

Drugog dana sajam održaće se Gastro susreti, od 13,00 časova u parku ispred  Sportsko kulturnog centra.

„Uz izlaganje i izbor najuređenijeg štanda sa tradicionalnim jelima biće organizovano i takmičenje u pravljenju čorbanca, najavili su organizatori.

Prošlogodišnji „Sajam privrede, poljoprivrede i turizma Brod 2016“ otvorila je predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović, a prisutni su bili i potpredsjednik Republike Srpske Josip Jerković, ministar nauke i tehnologije Jasmin Komić, direktor Rafinerije nafte, drugi zvaničnici i privrednici.

Na 60 štandova, predstavilo se više od  130 izlagača, dok je više od 3000 ljudi posjetilo ovu manifestaciju.

Možda vas i ovo interesuje...

  • BROD: POBOLJŠATI SISTEM ZAŠTITE I SPAŠAVANJA (foto)

    Direktor Republičke uprave Civilne zaštite Mile Međed održao je danas u Brodu niz sastanaka o poboljšanju sistema zaštite i spašavanja od poplava na području te opštine i ostalih zajednica koje gravitiraju uz rijeku Savu, a i dalje su ugrožene od poplava.

  • BROD: OTVOREN HOTEL ONIX ( foto)

    U Brodu je otvoren renovirani Hotel Onix, koji se nalazi na samo pet  minuta od graničnog prelaza.

  • BROD: PARASTOS ZA UBIJENE SRBE IZ BARICE DONJE ( foto)

    U brodskoj mjesnoj zajednici Barica Donja je ispred spomen-obilježja služen parastos žrtvama ustaškog terora iz 1941. godine i poginulim borcima i civilnim žrtvama posljednjeg odbrambeno-otadžbinskog rata.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar