Otvoren teren za odbojku na pijesku u Obudovcu

U Obudovcu, kod Osnovne škole predsjednik odbojkaškog Saveza Republike Srpske, Milutin Popović svečano je otvorio odbojkaški teren za odbojku na pijesku, a koji je finasiran zahvaljujući sredstvima Odbojkaškog saveza BiH, RS, opštine Šamac i sponzora koji su inače bili pokrovitelji raznih manifestacija u Obudovcu.

13 Sep 2017 0 komentara   Posavske novosti

Popović je pozdravljajući prisutne istakao da je teren urađen radi popularizacije i dodatne afirmacije odbojke u Obudovcu kao nagrada za istrajnost i upornost u svom angažmanu.

„Ovo treba da doprinese novoj energiji, ojača sportski duh i pomogne uključivanju djece i omladine u organizovano bavljenje ovim sportom“ – kaže Popović.

Kada je u pitanju infrastruktura na cijeloj opštini i podrška manifestacijama koja podstiče omladinu na bavljenje sportom, opština Šamac je uvijek bila tu.

Načelnik opštine Šamac, Đorđe Milićević kaže da je Opštinska uprava uvijek podržavala odbojkaški klub, ali i sve sportske klubove u afirmaciji i opstanku na sceni.

Milićević je podsjetio da je teren izgrađen zahvaljujući sredstvima Odbojkaškog saveza BiH i RS, opštine Šamac i sponzorima koji su osvjedočeni pokrovitelji sportskih manifestacija, ali i istakao višemjesečni angažman desetine volontera koji su zajedno sa svojim klubom učestvovali u finalizaciji projekta.

Predsjednik Odbojkaškog kluba u Obudovcu Janko Jovanović s ponosom je istakao da je otvaranjem odbojkaškog terena Obudovac zatvorio radove na izgradnji odbojkaške infrastrukture, te dodao da će ga moći koristiti svi zainteresovani.
U nedjelju u sportskoj dvorani u Obudovcu očekuje se spektakl.

U okviru četvrtfinala KUPA RS u Obudovac stiže prvak BiH, Mladost iz Brčkog.

Svetlana Pavlović

Možda vas i ovo interesuje...

  • PRIJEM ZA DJECU SA KOSOVA I METOHIJE

    Za djecu sa Kosova i Metohije i njihova tri nastavnika koja su  u okviru projekta „Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske“ doputovali u  Šamac, je upriličen prijem u Opštinskoj upravi.

  • Održano takmičenje u ribolovu na Bari Tišina

    Na Bari Tišina je organizovano takmičenje u lovu ribe udicom na plovak na kojoj je učestvovao 31 ribolovac iz Šamca, Domalјevca, Modriče, Odžaka i Modriče, te 25 polaznika škole ribolova.

  • Šamac: Načelnik opštine u posjeti vjernicima islamske vjeroispovjesti

    Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević i načelnik Službe za društvene djelatnosti Slobodan Stojić su posjetili vjernike islamske vjeroispovjesti nakon jutarnje molitve u šamačkoj džamiji „Aziziji“ i tom prilikom im čestitao praznik Ramazanskog bajrama, zaželivši im puno ličnog uspjeha i zdravlјa.