Otvoren teren za odbojku na pijesku u Obudovcu

U Obudovcu, kod Osnovne škole predsjednik odbojkaškog Saveza Republike Srpske, Milutin Popović svečano je otvorio odbojkaški teren za odbojku na pijesku, a koji je finasiran zahvaljujući sredstvima Odbojkaškog saveza BiH, RS, opštine Šamac i sponzora koji su inače bili pokrovitelji raznih manifestacija u Obudovcu.

13 Sep 2017 0 komentara   Posavske novosti

Popović je pozdravljajući prisutne istakao da je teren urađen radi popularizacije i dodatne afirmacije odbojke u Obudovcu kao nagrada za istrajnost i upornost u svom angažmanu.

„Ovo treba da doprinese novoj energiji, ojača sportski duh i pomogne uključivanju djece i omladine u organizovano bavljenje ovim sportom“ – kaže Popović.

Kada je u pitanju infrastruktura na cijeloj opštini i podrška manifestacijama koja podstiče omladinu na bavljenje sportom, opština Šamac je uvijek bila tu.

Načelnik opštine Šamac, Đorđe Milićević kaže da je Opštinska uprava uvijek podržavala odbojkaški klub, ali i sve sportske klubove u afirmaciji i opstanku na sceni.

Milićević je podsjetio da je teren izgrađen zahvaljujući sredstvima Odbojkaškog saveza BiH i RS, opštine Šamac i sponzorima koji su osvjedočeni pokrovitelji sportskih manifestacija, ali i istakao višemjesečni angažman desetine volontera koji su zajedno sa svojim klubom učestvovali u finalizaciji projekta.

Predsjednik Odbojkaškog kluba u Obudovcu Janko Jovanović s ponosom je istakao da je otvaranjem odbojkaškog terena Obudovac zatvorio radove na izgradnji odbojkaške infrastrukture, te dodao da će ga moći koristiti svi zainteresovani.
U nedjelju u sportskoj dvorani u Obudovcu očekuje se spektakl.

U okviru četvrtfinala KUPA RS u Obudovac stiže prvak BiH, Mladost iz Brčkog.

Svetlana Pavlović

Možda vas i ovo interesuje...

  • ŠAMAC: Sve spremno za zimu

    Javno preduzeće „Slobodna zona“ iz Šamca remontovalo je mehanizaciju i pripremilo potrebni materijal za nesmetano odvijanje saobraćaja tokom zime, a na lageru posjeduje 10 tona soli, rekao je direktor ovog preduzeća Lazar Đekić.

  • VUKOSAVLJE: VIŠE OD MILION KM ZA KAPITALNE PROJEKTE

    Lokalna uprava u Vukosavlju i Vlada Republike Srpske u ovoj godini obezbijedile su više od milion KM za izgradnju i završetak kapitalnih infrastrukturnih objekata na tom području, rekao je načelnik opštine Vukosavlje Borislav Rakić na svečanoj akademiji povodom Dana opštine.

  • Šamac: Dva srebra za mlade šahiste iz Obudovca

    Članovi Šahovskog kluba (ŠK) „Crvena zvijezda“ iz Obudovca osvojili su na 18. Kadetskom i juniorskom prvenstvu BiH dvije srebrne medalјe, čime su stekli pravo učešća na Prvenstvu Evrope, odnosno svijeta.