Derventa: MOSS drugi na Regionalnom turniru u golbalu

Ekipa  Međuopštinske organizacije Saveza slijepih Derventa u sastavu: Đorđo Nikolić, Slavko Vavan i Đorđo Đerić, osvojila II mjesto na Regionalnom turniru u golbalu, koji je organizovala Međuopštinska organizacija slijepih iz Gradiške, povodom  manifestacije „Gradiška jesen 2017.

26 Sep 2017 0 komentara   Posavske novosti

Na turniru je učestvovalo šest ekipa slijepih i slabovidnih lica iz Republike Srpske, koje su se takmičile u  golbalu (sportska disciplina slijepih i slabovidnih lica).

Ove godine derevntska ekipa je nastupala o svom trošku, a organizacija je snosila troškove prevoza, saopšteno je iz MOSS-a Derventa.

 

Možda vas i ovo interesuje...

  • UČENICI OŠ" NIKOLA TESLA" NAJVIŠE ZNAJU O POKRETU CRVENOG KRSTA

    Opštinska organizacija Crvenog krsta Derventa organizovala je danas šesnaesto opštinsko kviz takmičenje o poznavanju Pokreta Crvenog krsta.

  • FOTIJE SLUŽIO LITURGIJU U DERVENTI

    NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije služio je danas, na praznik Svetog mučenika Longina Sotnika, liturgiju u Sabornom i spomen-hramu Uspenja Presvete Bogorodice u Derventi.

  • Od nedjelje spavamo sat duže

    U nedjelju u 3.00 časa, časovnike treba pomjeriti jedan sat unazad tako da se vrijeme u 3.00 časa računa kao 2.00. Zimsko računanje vremena traje do posljednjeg vikenda u martu, kada počinje ljetno računanje vremena.