MLADI SDS-a POKLONILI 80 PAKETIĆA (FOTO)

Mladi Opštinskog odbora SDS-a Derventa obezbijedili su 80 paketića za štićenike Udruženja roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama i invalidnih lica "Sunce" i za djecu iz socijalno ugroženih porodica.

29 Jan 2018 0 komentara   Posavske novosti

Predsjednik Aktiva mladih Branislav Đurđević rekao je novinarima da je danas u prostorijama Udruženja "Sunce" uručeno 40 paketića. 

"Preko spiska Centra za socijalni rad uručićemo još 40 paketića djeci iz socijalno ugroženih porodica. Paketiće smo donirali povodom novogodišnjih, božićnih i svetosavskih praznika", naveo je Đurđević. 

Predsjednik Udruženja "Sunce" Tatjana Spasojević zahvalila je mladima iz SDS-a što su na ovaj način obradovali njihove štićenike. 

"Naši korisnici primili su određeni broj paketića za praznike od naših sugrađana, načelnika opštine Derventa i, danas, od mladih SDS-a. To nam znači mnogo, jer su nam time poslali poruku da možemo računati na njih i u drugim situacijama", istakla je Spasojevićeva. 

Ona je dodala da se na ovakav način svi donatori upoznaju sa štićenicima, kako bi na ulici mogli lakše da ih prepoznaju i pomognu u raznim životnim okolnostima. 
Današnjoj podjeli paketića u Udruženju "Sunce" prisustvovali su i predsjednik SDS-a Derventa Branko Katanić, odbornik u lokalnoj skupštini Božidar Savovic i drugi aktivisti stranke. 

Možda vas i ovo interesuje...

Morate se prijavite da bi ostavili komentar