FOTOGRAFI I SLIKARI POMAŽU LIJEČENJE ANASTASIJE KOKORUŠ

U Centru za kulturu 27. marta održaće se 5. Humanitarna izložba slika i fotografija, koju organizuju Derventski fotografi i slikari, a prihod od prodaje usmjeriće za liječenje jedanaestogodišnjakinje Anastasije Kokoruš, koja boluje od distrofije mišića.

23 Mar 2018 0 komentara   Posavske novosti

-Pozivamo sve naše građane da posjete izložbu i po simboličnim cijenama kupe fotografije i slike, i na taj način pomognu liječenje djevojčice Anastasije“, poručili su organizatori.  

Za liječeenje u Novom Sadu potrebno je sakupiti oko 60.000 KM, i to transplatacijom matičnih ćelija koje su roditelji Živana i Milan sačuvali od drugog djeteta koje su dobili prije šest mjeseci, a koje odgovaraju djevojčici. Anastasija je nedavno prvi put operisana čime je započeo proces liječenja matičnim ćelijama.

- Sve intervencije moraju biti urađene u roku od stotinu dana, a svaka transplantacija će koštati između 7.500 i 10.000 evra. Nemamo mogućnost da sve platimo, jer sam i ja oboljela od epilepsije. Rađajući drugo dijete, rizikovala sam vlastiti život, ali željela sam da pomognem svojoj kćerkici. Potrebna je pomoć svih dobrih ljudi, kaže majka Živana, koja se zahvalila svima koji su do sada pomogli liječenje.

Uplate se mogu vršiti na žiro račun 5550088150668872 koji je kod Nove banke otvoren na ime Živana Kokoruš.

Možda vas i ovo interesuje...

Morate se prijavite da bi ostavili komentar