SP DERVENTA: PODJELA VASKRŠNJIH JAJA (FOTO)

Aktiv žena Socijalističke partije /SP/ Derventa danas je, povodom Vaskrsa, organizovao podjelu vaskršnjih jaja na Trgu pravoslavlja.

07 Apr 2018 0 komentara   Posavske novosti

Predsjednik Aktiva žena SP Milanka Đukić izjavila je Posavskim novostima da su članice Aktiva obojile i ukrasile vaskršnja jaja da bi obradovale sugrađane prigodnim poklonom za Vaskrs.

Ona ističe da je Vaskrs praznik ljubavi, praštanja i vaskrsenja, i da je poželjno da svi učine više napora na stvaranju najboljih uslova za život i rad svih građana.

Aktiv žena SP Derventa čestitao je svim građanima Vaskrs.

Možda vas i ovo interesuje...

  • DERVENTA: URUČENA POSTHUMNA ODLIKOVANJA ZA 48 SRPSKIH BORACA

    Izaslanik predsjednika Republike Srpske Miladin Dragičević uručio je danas u Derventi posthumna odlikovanja za 48 porodica poginulih boraca Vojske Republike Srpske, dodijeljena na inicijativu Boračke organizacije Srpske i Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila.

  • RAD PORODILIŠTA BIĆE OBUSTAVLJEN OD 1. NOVEMBRA ZBOG REKONSTRUKCIJE

    Rad derventskog porodilišta od 1. novembra privremeno će biti obustavljen zbog rekonstrukcije prostorija i prilagođavanja novim zakonskim uslovima, a porođaji će biti obavljani u porodilištima u Doboju ili Banjaluci, rekao je direktor Doma zdravlja Derventa Mirko Šaran.

  • ДЕРВЕНТА: СЛАВА ХРАМА СВЕТЕ ПЕТКЕ ПАРАСКЕВЕ

    Служењем Свете литургије и ломљењем славског колача данас је прослављен празник посвећен Преподобној мати Параскеви , којој је посвећен храм у приградском насељу Агићи-Луг.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar