ОО ПДП ДЕРВЕНТА: ПОЗНАТИ КАНДИДАТИ ЗА НСРС

Општински одбор ПДП-а је још у априлу одржао 12. сједницу на којој је заокружен низ радњи у припреми за изборе у октобру.

15 Maj 2018 0 komentara   Posavske novosti

Након што су именовани Главни изборни штаб и Регионални изборни штаб формиран је и Општински изборни штаб  ПДП-а који би требао да проведе све предизборне и изборне активности. Штаб броји 16 чланова на челу са Миланом Ђукићем,предсједником ОО ПДП-а у Дервенти.

Донешен је план активности са роковима и носиоцима активности у који су укључени сви кључни људи општинске организације ПДП-а. Општински одбор ПДП-а пружа пуну подршку активностима Клуба одборника у СО Дервента који дјелују опозиционо  указујући  на све негативноси у раду начелника и скупштинске већине,предлажући конкретне мјере за побољшање реалног живота грађана и рјешавања проблема.

На сједници је ОО ПДП-а предложио и кандидате за листе на предстојећим изборима а то су Милан Ђукић,Сања Димитрић и Мирко Петрић за НС РС.

Такође сви општински одбори ПДП-а на изборној јединици 4 су формирали штабове и предложили кандидате за листе.На Регионалном одбору ПДП-а је завршен и приједлог листе за Народну скупштину Републике Српске на којој су сви предсједници ОО ПДП-а и 5 актуелних одборника у Скупштинама општина Дервента,Модрича,Брод и Вукосавље.

Партија демократског прогреса је међу првима у Републици Српској донијела свеобухватан „ПРОГРАМ ОБНОВЕ“ са конкретним приједлогом мјера за обнову у моралном,привредном,економском,демографском,културном,образовном и сваком другом смислу Републике Српске.

„За свеобухватну обнову и промјене у Републици Српској осим програма имамо и кадрове на челу са почасним предсједником Младеном Иванићем који је заједнички кандидат за српског члана Предсједништва БиХ.Очекујемо побједу наших кандидата јер ће ПДП такође подржати и заједничког кандидата за Предсједника Републике Српске Вукоту Говедарицу.

Подсјећамо да су заједнички кандидати побиједили и 2014. године у Дервенти.

Реалан циљ ПДП-а на овој изборној јединици је најбољи резултат до сада и избор  народног посланика.Програм обнове треба приближити грађанима и то је у наредном периоду задатак кандидата“-истакао је Милан Ђукић,делегат у Вијећу народа Републике Српске,који је предложен  за носиоца листе са ИЈ 4.

 

ОО ПДП-а Дервента

Možda vas i ovo interesuje...

  • Večeras najveći i najsvjetliji Mjesec u 2019. godini

    Pun mjesec će večeras 19. februara, biti najveći i najsvjetliji u 2019. godini, jer će se nalaziti na tački koja je najbliža Zemlji, odnosno na oko 356.800 kilometara, najavili su naučnici.

  • Rasvijetljeno razbojništvo u Derventi

    Policijski službenici Policijske stanice Derventa zajedno sa policijskim službenicima Sektora kriminalitičke policije Policijske uprave Doboj, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom,  idetinifovali su lice Lj.Đ. (1981) sa područja opštine Derventa, za koje postoji osnov sumnje da je izvršilo krivično djelo „Razbojništvo“.

  • DERVENTA: RASPOREĐENO 420.000 KM ZA SPORT

    Opština Derventa za 2019. Godinu izdvaja 420.000 KM sportskim udruženjima i klubovima za godišnji Plan raspodjele sredstava.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar