ГОВЕДАРИЦА: ДА РЕПУБЛИКА СРПСКА ИМА ОДГОВОРНУ ВЛАСТ

Предсједник СДС-а Вукота Говедарица рекао је у Дервенти да је "крајње вријеме да Република Српска има одговорну власт која ће заступати интересе народа".

13 Jul 2018 0 komentara   Posavske novosti

„ Народу можемо вратити оно што се најсветије зове Република Српска“, у изјави новинарима рекао је Говедарица.  

Говедарица је данас присуствовао свечаности Општинског одбора  СДС-а Дервента, која је обиљежила крсну славу Петровдан.

 „Све што будемо радили ни у једном тренутку нећемо радити за своје интерес, већ за сваког човјека  који жели у Републици Српској да живи, да ствара, и да види будућност перспективе у Републици Српској“, обећао је Говедарица, који је и заслужним појединцима  уручио захвалнице странке.

 „ Нама не треба побједа ради побједе, грађанима и народу Републике Српске је потребна побједа ради насушних промјена. Ово није борба политичих партија да замјене једни друге, и да добијемо новог вођу, већ је крајње вријеме да имамо одговорну власт“, у изјави  рекао је Говедарица.

Предсједник ОО СДС-а Дервента Бранко Катанић рекао је да ова странка у Дервенти већ 28 година баштини обиљежавање крсне славе.

„ Вјерујемо да ћемо на октобарским изборима побједити, да дођемо до стварних и насушних промјена, да грађани живе боље, да млади не напуштају Републику Српску“, рекао је Катинић.

Промовисани су и кандидати ОО СДС-а Дервента за посланике у НСРС: Наде Планинчевић, Милорад Бјелошевић, Слободанка Мрђа и Тања Тепић, као и кандидат на листи за Парламент БиХ Александар Богосавац. 

Свечаност је одржана у Центру за културу Дервента.

Možda vas i ovo interesuje...

  • Pao sistem na graničnim prelazima u Hrvatskoj

    Zbog pada sistema na većini graničnih prelaza u Hrvatskoj, obustavljen je saobraćaj na graničnim prelazima

  • Rasvijetljeno razbojništvo u Derventi

    Policijski službenici Policijske stanice Derventa zajedno sa policijskim službenicima Sektora kriminalitičke policije Policijske uprave Doboj, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom,  idetinifovali su lice Lj.Đ. (1981) sa područja opštine Derventa, za koje postoji osnov sumnje da je izvršilo krivično djelo „Razbojništvo“.

  • Večeras najveći i najsvjetliji Mjesec u 2019. godini

    Pun mjesec će večeras 19. februara, biti najveći i najsvjetliji u 2019. godini, jer će se nalaziti na tački koja je najbliža Zemlji, odnosno na oko 356.800 kilometara, najavili su naučnici.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar