СЗП: СЕДМОГ ОКТОБРА ПОБЈЕЂУЈЕ НАРОД

Седмог октобра не треба да побиједе политичке организације, него треба да побиједи народ Републике Српске, поручено је са конвенције Савеза за побједу у Шамцу.

26 Sep 2018 0 komentara   Posavske novosti

 „Ово је битка поштених против непоштених, разумних против бахатих и одговорних против неодговорних. Ово је битка излазности против неизлазности и зато вечерас шаљемо поруку грађанима који не гласају да размисле још једном и одлуче о својој будућности, јер ако су за промјене, нека изађу и гласају“, рекао је кандидат СзП за предсједника РС Вукота Говедарица.
 
Он сматра да седмог октобра народ добија или губи будућност.
 
„Ја не видим будућност са онима који тренутно воде Српску. Нама требају људи пуни знања, поштени и честити, одгворни и вриједни и марљиви. Мени не требају послушни, него људи са којима могу правити дане побједе за РС, са којима могу корачати путем обнове, просперитета и напретка“, нагласио је Говедарица.
 
Носилац листе НДП за НС РС из Изборне јединице 3 Драган Чавић вјерује да су ово избори на којима се не води битка који ће политички блок побиједити, него избори који требају донијети побједу правде над неправдом, солидарности над лицемјерјем.
 
„Масовним изласком на изборе РС имаће будућност и тако ћемо показати да овдје станује демократија, а ако неки из страха остану код куће, стање апатије и безвлашћа ће се наставити у бесконачност“, поручује Чавић.


 

Носилац листе СДС за ПС БиХ у Изборној јединици 2 Обрен Петровић каже да ће се СДС са својим коалиционим партнерима залагати за слогу и јединство српских представника у Сарајеву.
 
„На нама је да остваримо права Српске у Сарајеву и да јој донесемо бољитак и вјерујем да то  можемо кроз договор и разговор, са представницима осталих народа у Сарајеву и БиХ“, рекао је Петровић.
 
Кандидат СДС за НС РС из Изборне јединице 6 Желимир Нешковић каже да ће ова изборна јединица дати апсолутну подршку кандидатима СзП за предсједника РС и српског члана Предсједништва БиХ на Општим изборима.
 
„Народ је незадовољан, имамо неријешена убиства и политички линч над неистомишљеницима, као и одлазак младих, а то се све мора коначно промијенити“, сматра Нешковић.
 
Кандидат ПДП-а за НСРС из Шамца Младен Радовић рекао је да је вријеме хушкачке реторике владајућих прошло:
 
"Народ се више не боји, прозрео је лажи и преваре којим су нас довели у понор. Од 8.октобра ћемо заврнути рукаве, радити, бавити се економијом, отварањем радних мјеста и то је наша идеологија. Од 8.октобра сви заједно почињемо са обновом Српске", закључио је Радовић.

Možda vas i ovo interesuje...

  • Preminuo političar Slobodan Popović

    Preminuo je Slobodan Popović, bivši poslanik SDP-a i PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

  • ШАМАЦ: НДП ОСТВАРИО ПОБЈЕДУ

    Општи избори који су одржани у недјељу, направили су увид у политичко стање на подручју појединих општина а између осталих и у Шамцу, док је предизборна кампања била прилика да се грађанима представе кандидати који заступају одређене програме и циљеве свог дјеловања.

  • BROD: ZATVORENA BIRAČKA MJESTA, GLASALO 39,67 ODSTO

    U opštini Brod glasalo je 6.556  birača ili 39,67 odsto od upisanih 16.525 birača, potvrdila je Posavskim novostima  predsjednik Opštinske izborne komisije/OIK/ Brod Stana Danilović.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar