СЗП: ДОНОСИТИ БОЉЕ ЗАКОНЕ КОЈИ ЋЕ СЕ ПОШТОВАТИ

Требају нам боља законска рјешења, која ће доносити одговорна, а не неодговорна Влада. Треба нам Репубика Српска у којој ће сваки човјек живјети слободно и достојанствено, градећи Српску заједно са нама, поручено је са конвенције Савеза за побједу у Модричи.

26 Sep 2018 0 komentara   Posavske novosti

 „Народ треба да буде коректив Влади, а не проточни бојлер, како је то случај тренутно. Закони који се доносе морају се и поштовати. Прије свега, мора постојати правичност и наши ресурси се коначно морају ставити у функцију развоја, а не да буду плијен појединаца“, рекао је кандидат СзП за предсједника РС Вукота Говедарица.
 
Он каже да када имате само грам правде, све можете врло лако постићи, те да ће један од његових првих предсједничких корака бити упознавање јавности са имовином са којом располажу он и његова породица.
 
„Ја сам из народа и бићу уз народ и радићу за народ, поштујући сваку одредбу уговора који сам до сада потписао са преко 100.000 грађана“, истакао је Говедарица.
 
Кандидат СДС за НС РС из Изборне јединице 4 Стево Јоксимовић сматра да живимо у недовршеном систему, у коме за појединце не важе ни Устав, ни закони.
 
„Посљедице бахатог понашања појединаца осјећамо годинама. Сматрам да је крајње вријеме да размислимо мора ли се овако наставити и како даље у ком правцу. Неће бити бољитка док грађани не изађу на изборе и не стану у крај свему овоме седмог октобра. Ми у Модричи одлучни смо да докажемо да можемо без галаме побиједити“, казао је Јоксимовић.

Милан Ђукић, носилац листе ПДП-а за НСРС из изборне јединице 4, рекао је да је увјерен да ће народ Модриче подржати Вукоту Говедарицу и Младена Иванића 7. октобра:
 
"Желимо народно јединство, желимо мир, просперитет и будућност за нашу дјецу. А једини начин да то остваримо јесте да мирно, оловком, у прошлост пошаљемо политичку олигархију која сада влада животом и смрти у Републици Српској".

Možda vas i ovo interesuje...

  • Preminuo političar Slobodan Popović

    Preminuo je Slobodan Popović, bivši poslanik SDP-a i PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

  • CVIJANOVIĆEVA NAJAVILA NOVE PROJEKTE ZA LOKALNU ZAJEDNICU (foto)

    Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da će opština Brod i dalje uživati veliku podršku Vlade Republike Srpske i njenu, kao predsjednika Republike Srpske, te da će biti još dobrih projekata za građane ove lokalne zajednice.

  • DERVENTA: URUČENA POSTHUMNA ODLIKOVANJA ZA 48 SRPSKIH BORACA

    Izaslanik predsjednika Republike Srpske Miladin Dragičević uručio je danas u Derventi posthumna odlikovanja za 48 porodica poginulih boraca Vojske Republike Srpske, dodijeljena na inicijativu Boračke organizacije Srpske i Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar