ГОВЕДАРИЦА: ЉУДИ ИЗ ВЛАСТИ СВОЈЕ СТРАХОВЕ ПОКУШАВАЈУ ЛИЈЕЧИТИ ПЛАШЕЋИ НАРОД

Људи који су на челу садашње власти у Републици Српској живе у страху и тај свој страх покушавају излијечити тако што плаше народ, казао је  на трибини Савеза за побједу у Броду кандидат СзП за предсједника РС Вукота Говедарица.

27 Sep 2018 0 komentara   Posavske novosti

Он је поручио да ће након побједе на изборима нова власт радити супротно од тога.

„Говедарица не шири страхове. Ја их, заједно са мојим пријатељима разбијам. То није мој људски карактер и политички кредо,  то се налази у карактеру овога који живи у страху и који га лијечи тако што плаши овај народ“, навео је Говедарица.
 
Он каже да је упознат са покушајима  Савеза независних социјал демократа да у Броду застрашују грађене РС причама да ће, ако за предсједника буде изабран кандидат СзП , запослени у Рафинерији Брод остати без посла.
 
„ То нема никакве везе са здравом памећу и то је типична лаж у стилу ове странке и њеног шефа“, казао је Говедарица, наглашавајући  да ће учинити све да се створе услови да Рафинерија ради пуним капацитетом.
 
Драган Чавић, носилац листе Народног демократског покрета за НС РС из ИЈ 3, је рекао да се у Српској под хитно треба спровести реформа образовања, јер смо, поручује он, постали земља која има највише менаџера, а која је упркос томе најсиромашнија у Европи.

„Данас када питате студента колико је остало до завршетка школовања каже двије или три рате, а нико више и не спомиње, нити испите, нити семестре. Потпуна реформа је неминовна и морамо одмах сада почети стварати информатичко друштво. Намјера нама да је у реформи образовања од првог разреда уведемо информатичко образовања“, казао је Чавић.


 

Миленко Ристић, носилац листе ПДП-а за ПД ПС БиХ, рекао је да је недопустиво да јавна предузећа буду највећи губиташи и терет буџету.
 
"Зато, умјесто подобних на чела јавних предузећа морају стати способни људи. Они који знају свој посао и који се према истом домаћински односе", казао је Ристић.
 
Зоран Видић носилац листе СДС за НС РС из ИЈ 4 је поручио да након побједе СзП на изборима  власт нико неће дијелити грађане на лојалне и нелојалне.
 
 „Ујединићемо српски народ и једино тако уједињени можемо покренути економски точак и вратити младим људима вјеру у РС како би смо могли кренути у бољу будућности“, казао је Видић.
 
Андријана Бановић, кандидаткиња ПДП-а за НС РС је поручила да ће садашњи режим 7. октобра бити побијеђен оловкама.
 
"Мирно и достојанствено, са жељом за промјенама и погледом у будућност и обновљену Српску, 7. октобра ћемо оловкама побиједити овај режим", рекла је Бановић.

Možda vas i ovo interesuje...

  • Preminuo političar Slobodan Popović

    Preminuo je Slobodan Popović, bivši poslanik SDP-a i PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

  • BROD: POBOLJŠATI SISTEM ZAŠTITE I SPAŠAVANJA (foto)

    Direktor Republičke uprave Civilne zaštite Mile Međed održao je danas u Brodu niz sastanaka o poboljšanju sistema zaštite i spašavanja od poplava na području te opštine i ostalih zajednica koje gravitiraju uz rijeku Savu, a i dalje su ugrožene od poplava.

  • ШАМАЦ: НДП ОСТВАРИО ПОБЈЕДУ

    Општи избори који су одржани у недјељу, направили су увид у политичко стање на подручју појединих општина а између осталих и у Шамцу, док је предизборна кампања била прилика да се грађанима представе кандидати који заступају одређене програме и циљеве свог дјеловања.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar