ЂОКИЋ: Изборна јединица четири важно индустријско подручје Републике Српске ( фото)

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић изјавио је вечерас у Модричи да очекује да ће безбједносне прилике уочи и на дан избора 7. октобра бити добре и да ће грађани на миран начин моћи да искажу своју вољу на биралиштима.

01 Okt 2018 0 komentara   Posavske novosti

"Надамо се да се неће остварити злуради планови, који долазе као најава да овдје може бити проблема на дан избора или дан уочи избора, те ружне прогнозе да је ово подручје нестабилно, и да ће побиједити воља народа", рекао је Ђокић новинарима у Модричи, гдје је одржана предизборна трибина СП.

Он је навео да је ова регија, односно Изборна јединица четири, важно индустријско подручје Републике Српске, чему ће у наредном периоду посвећивати додатну пажњу.

Ђокић је напоменуо да ће се подршка огледати у даљем развоју, ширењу производње, али и укључивању у партнерски однос других предузећа из Републике Српске.

Носилац кандидатске листе СП за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединицие четири Ристо Марић рекао је да ће се, ако добије повјерење грађана, залагати за измјене закона који би омогућили да се грађанима врати имовина одузета 1979. године, од којих је велики број на простору Модриче.

Носилац листе СП за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Симо Стакић поручио је да ће, ако добије подршку, заступати интересе Републике Српске и њених грађана. 

Он је навео да ће се социјалисти залагати да се Републици Српској врате сва одузета овлаштења.

"Досадашњи представници Републике Српске у заједничким органима БиХ нису били одговорни према Репбулици Српској и евидентно је да нису у Парламентарној скупштини БиХ штитили интересе Срба и Српске", поновио је Стакић.

Трибини присуствовали су кандидати СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице четири и предсједник Општинског одбора СНСД-а Модрича Младен Крекић.

Možda vas i ovo interesuje...

  • ĐOKIĆ: SOCIJALISTI SNAŽNA POLUGA RAZVOJA OPŠTINE DERVENTA

    Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je da je ova partija svih 25 godina postojanja u Derventi nastojala da budu snažna poluga života i razvoja ove lokalne zajednice, te da je značajno doprinijela obnovi ove opštine.

  • ШАМАЦ: НДП ОСТВАРИО ПОБЈЕДУ

    Општи избори који су одржани у недјељу, направили су увид у политичко стање на подручју појединих општина а између осталих и у Шамцу, док је предизборна кампања била прилика да се грађанима представе кандидати који заступају одређене програме и циљеве свог дјеловања.

  • BROD: ZATVORENA BIRAČKA MJESTA, GLASALO 39,67 ODSTO

    U opštini Brod glasalo je 6.556  birača ili 39,67 odsto od upisanih 16.525 birača, potvrdila je Posavskim novostima  predsjednik Opštinske izborne komisije/OIK/ Brod Stana Danilović.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar