SOCIJALISTI ORGANIZOVALI NOVOGODIŠNJI PRIJEM

Opštinski odbor Socijalističke partije Derventa organizovao je  novogodišnji prijem za članove i predstavnike medija.

31 Dec 2018 0 komentara   Posavske novosti

Predsjednik OO SP Derventa Slaven Gojković izrazio je zahvalnost predstavnicima medija koji su na " objektivan i korektan način" pratili izborne i redovne aktivnosti partije.

„ Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima partije na izborima, imamo povećanje broja glasova. Možemo reći da je ova godina za Socijaliste bila uspješna, rekao je Gojković.

On je okupljenima na prijemu i građanima čestitao nastupajuće novogodišnje i božićne praznike.

Možda vas i ovo interesuje...

 • ĐOKIĆ: SOCIJALISTI SNAŽNA POLUGA RAZVOJA OPŠTINE DERVENTA

  Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je da je ova partija svih 25 godina postojanja u Derventi nastojala da budu snažna poluga života i razvoja ove lokalne zajednice, te da je značajno doprinijela obnovi ove opštine.

 • NAČELNIK MILIĆEVIĆ UPRILIČIO PRAZNIČNI PRIJEM ( foto )

   

  Povodom novogodišnjih i  božićnih praznika i predstojećeg Dana Republike Srpske, načelnik opštine Šamac Đorđe Milićeviće upriličio je prijem za predstavnike privrednog i nevladinog sektora sa područja ove opštine.

 • STAKIĆ: VRATITI SRPSKOJ ODUZETE NADLEŽNOSTI

  Nosilac kandidatske liste Socijalističke partije /SP/ za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Simo Stakić rekao je  u Brodu da je došlo vrijeme da se Republika Srpska jača u Sarajevu, da se čuvaju njene nadležnosti i pokuša vratiti dio oduzetih.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar