PRONAĐENI MIGRANTI U DOBOJU I BRODU

Službenici dobojske Policijske uprave pronašli su u Doboju šest migranta, a u Brodu njih petnaest koji su državljani Bangladeša i Iraka, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

08 Jan 2019 0 komentara   Posavske novosti

Migranti iz Bangladeša, koji su pronađeni juče u dobojskom naselju Bare, posjedovali su potrebne dokumente za kretanje na teritoriji BiH i o tome je obaviještena Terenski centar Službe za poslove sa strancima u Doboju. 

Migranti iz Iraka su pronađeni na Trgu u Brodu i predati radnicima Granične policije Brod.

Možda vas i ovo interesuje...

  • Dvije osobe smrtno stradale u prometnoj nesreći prema Domaljevcu

    Na magistralnoj cesti M-14,2 Orašje – Odžak, na dionici između Tolise i Domaljevca, jutros nešto prije 10,00 sati dogodila se teška prometna nezgoda u kojoj  su, prema prvim informacijama, dvije muške osobe smrtno stradale.

  • U Tesliću jedno lice smrtno stradalo prilikom uređenja poljoprivredne površine

    Na parceli privatnog vlasništva,  u mjestu Radnja Gornja, područje opštine Teslić, 21.02.2019. godine, pronađeno je beživotno tijelo lica D.T. (1939), koje je po sebi imalo vidne opekotine koje su najvjerovatnije nastale usljed paljenja korova i sitnog rastinja.

  • Pronađena i oduzeta veća količina oružja u Brodu

    Policijski službenici Policijske stanice Brod, 20.02.2019. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa, izvršili su pretres porodične kuće i drugih prostorija koje koristi lice Ž.B. (1965) iz Broda, prilikom čega su pronašli i oduzeli  dvije automatske puške, jednu poluautomatsku pušku, jedan puškomitraljez, tri lovačke šuške, dva biber spreja, 2.068 komada različite municije, sedamanest komada detonatrskih kapsli i 3,25 m sporogorećeg štapina.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar