DOBOJ: VOZAČI ZA PRAZNIKE POD DEJSTVOM ALKOHOLA

U cilju poboljšanja stanja bezbjednosti saobraćaja, policijski službenici Policijske uprave Doboj su 04/05, 05/06. i 06/07.01.2019. godine, na području koje operativno pokriva Policijska uprava Doboj, realizovali akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

16 Jan 2019 0 komentara   Posavske novosti

Tokom akcije kontrolisao je ukupno 500 učesnika u saobraćaju, od kojih je 357 alkotestirano.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja su isključena i sankcionisana 62  vozača, od kojih je šest lišeno slobode, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj. 

Policijska uprava Doboj  će i u narednom periodu provoditi slične aktivnosti u cilju poboljšanja ukupnog stanja bezbjednosti na putevima koji su u njenoj operativnoj nadležnosti.

Možda vas i ovo interesuje...

  • U Tesliću jedno lice smrtno stradalo prilikom uređenja poljoprivredne površine

    Na parceli privatnog vlasništva,  u mjestu Radnja Gornja, područje opštine Teslić, 21.02.2019. godine, pronađeno je beživotno tijelo lica D.T. (1939), koje je po sebi imalo vidne opekotine koje su najvjerovatnije nastale usljed paljenja korova i sitnog rastinja.

  • Pronađena i oduzeta veća količina oružja u Brodu

    Policijski službenici Policijske stanice Brod, 20.02.2019. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa, izvršili su pretres porodične kuće i drugih prostorija koje koristi lice Ž.B. (1965) iz Broda, prilikom čega su pronašli i oduzeli  dvije automatske puške, jednu poluautomatsku pušku, jedan puškomitraljez, tri lovačke šuške, dva biber spreja, 2.068 komada različite municije, sedamanest komada detonatrskih kapsli i 3,25 m sporogorećeg štapina.

  • Za tri dana iz saobraćaja isključen i sankcionisan 101 vozač zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alokohola

    U cilju poboljšanja stanja bezbjednosti saobraćaja, policijski službenici Policijske upraveDoboj su u periodu od 07. do 10.02.2019. godine, na području koje operativno pokriva Policijska uprava Doboj, realizovali republičku akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, opojnih droga ili lijekova.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar