Policijski službenici zajedno sa školskom saobraćajnom patrolom regulisali saobraćaj

Povodom početka drugog polugodišta školske 2018/2019. godine, policijski službenici Policijske stanice Teslić pored svih aktivnosti koje su preduzeli u cilju regulisanja saobraćaja i pružanja pomoći najmlađim učesnicima u saobraćaju,

22 Jan 2019 0 komentara   Posavske novosti

danas u jutarnjim časovima u Tesliću, angažovali su i školsku saobraćajnu patrolu Osnovne škole „Vuk Karadžić“, koja je regulisala saobraćaj i pomagala djeci pri prelasku kolovoza.

Takođe, na području koje operativno pokriva Policijska uprava Doboj biće obezbjeđeno pojačano prisustvo policije u blizini školskih objekata i na putnim pravcima kojima se kreće veći broj djece školskog uzrasta, a sve u cilju zaštite najmlađih učesnika u saobraćaju.

Policijska uprava Doboj apeluje na vozače da sa pojačanom pažnjom učestvuju u saobraćaju, posebno u blizini škola i na putnim pravcima na kojima se kreću učenici, kako bi na taj način povećali bezbjednost naših najmlađih sugrađana.  

Ujedno, apelujemo i na roditelje da djecu upoznaju sa saobraćajnim pravilima, te da ih upozore da ne pretrčavaju kolovoz, da koriste obilježene pješačke prelaze i da ulicama hodaju pažljivo, posebno na mjestima gdje nema trotoara, saopšteno je iz PU Doboj. 

Možda vas i ovo interesuje...

  • Pao sistem na graničnim prelazima u Hrvatskoj

    Zbog pada sistema na većini graničnih prelaza u Hrvatskoj, obustavljen je saobraćaj na graničnim prelazima

  • U Tesliću jedno lice smrtno stradalo prilikom uređenja poljoprivredne površine

    Na parceli privatnog vlasništva,  u mjestu Radnja Gornja, područje opštine Teslić, 21.02.2019. godine, pronađeno je beživotno tijelo lica D.T. (1939), koje je po sebi imalo vidne opekotine koje su najvjerovatnije nastale usljed paljenja korova i sitnog rastinja.

  • Pronađena i oduzeta veća količina oružja u Brodu

    Policijski službenici Policijske stanice Brod, 20.02.2019. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa, izvršili su pretres porodične kuće i drugih prostorija koje koristi lice Ž.B. (1965) iz Broda, prilikom čega su pronašli i oduzeli  dvije automatske puške, jednu poluautomatsku pušku, jedan puškomitraljez, tri lovačke šuške, dva biber spreja, 2.068 komada različite municije, sedamanest komada detonatrskih kapsli i 3,25 m sporogorećeg štapina.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar