MODRAN: Pronađen ispod kamiona

Patrola policije Policijske stanice Derventa, 27.01.2019. godine, pored  magistralnog puta Derventa-Doboj, u mjestu Modran, područje opštine Derventa, zapazila je teretno vozilo marke „Mercedes“, te  između prednjeg točka  na kojem je bila spuštena kabina i blatobrana uočila je lice koje nije davalo znakove života.

28 Jan 2019 0 komentara   Posavske novosti

Na lice mjesta su izašli i doktor mrtvozornik Doma zdravlja Derventa, radnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Derventa i Auto-moto društva Derventa. Izvršenom identifikacijom utvrđeno je da se radi o licu M.R. (1960) iz Banja Luke, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Možda vas i ovo interesuje...

  • U Tesliću jedno lice smrtno stradalo prilikom uređenja poljoprivredne površine

    Na parceli privatnog vlasništva,  u mjestu Radnja Gornja, područje opštine Teslić, 21.02.2019. godine, pronađeno je beživotno tijelo lica D.T. (1939), koje je po sebi imalo vidne opekotine koje su najvjerovatnije nastale usljed paljenja korova i sitnog rastinja.

  • Pronađena i oduzeta veća količina oružja u Brodu

    Policijski službenici Policijske stanice Brod, 20.02.2019. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa, izvršili su pretres porodične kuće i drugih prostorija koje koristi lice Ž.B. (1965) iz Broda, prilikom čega su pronašli i oduzeli  dvije automatske puške, jednu poluautomatsku pušku, jedan puškomitraljez, tri lovačke šuške, dva biber spreja, 2.068 komada različite municije, sedamanest komada detonatrskih kapsli i 3,25 m sporogorećeg štapina.

  • IZ DVORIŠTA POKRALI DRVA

    Policijskoj stanici Derventa, 19.02.2019. godine, prijavljeno je da je u prethodna tri mjeseca na području opštine Derventa, iz dvorišta porodične kuće otuđeno oko pet metara iscjepanog ogrevnog drveta.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar