Izabrani najbolji sportisti opštine Derventa

Kristina Čečavac, član Kluba borilačkih vještina Derventa, izabrana je za najbolju sportistkinju i takmičara koji je osvojio najbolji pojedinačni rezultat u tekućoj godini u Derventi. Kristina je osvajač juniorske srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Dablinu. 

30 Dec 2016 0 komentara   Posavske novosti

Za najboljeg sportistu je izabran Goran Lukić, član Rukometnog kluba Derventa, a najperspektivniji sportista je Sergej Teofilović iz Tekvondo kluba Derventa. 

Za najbolji sportski kolektiv izabran je Rukometni klub Derventa. 

Priznanja najuspješnijim načelnik Simić je sportistima uručio u okviru finalne večeri turnira "Derventa Nektar futsal 2016" u sportskoj dvorani Derventa. 

"Izdvajamo za sport oko pola miliona maraka, a zahvaljujući kvalitetu naših sportista i privrednika koji to prepoznaju, imamo veliki broj šampiona i klubova koji nastupaju u najjačim državnim ligama", rekao je Simić. 

Akciju izbora najboljih sportista u 2016. godini organizovalo je Javno preduzeće "Derventski list" i Radio Derventa, a generalni pokrovitelj je načelnik opštine. 

Direktor "Derventskog lista" Čedo Vujičić rekao je da će list i dalje pratiti i afirmisati domete sportista, a da aplauzi publike svjedoče o kvalitetu sporta, ali i načina na koji se obavlja izbor. 

U ime Rukometnog klub, najboljeg sportskog kolektiva, priznanje je primio Radovan Pazurević.

Možda vas i ovo interesuje...

  • DERVENTA: JERKOVIĆ ORGANIZOVAO BOŽIĆNI PRIJEM (FOTO)

    Potpredsjednik Republike Srpske Josip Jerković organizovao je večeras u Derventi Božićni prijem, na kojem je ocijenio da svi narodi dijele istu sudbinu na prostoru Republike Srpske.

  • DERVENTA: BOŽIĆNA AKCIJA PRIKUPLJANJA POMOĆI

    U toku je Božićna akcija prikupljanja namirnica za sve porodice koje nisu u mogućnosti da praznik Hristovog rođenja dočekaju dostojanstveno i kako običaji nalažu.

  • PRIJEM ZA MAJKE I DJECU (FOTO)

    Načelnik opštine Derventa Milorad Simić na drugom ovogodišnjem prijemu uručio je majkama koje su rodile treće i svako naredno dijete novčana sredstva i poklone.