Izabrani najbolji sportisti opštine Derventa

Kristina Čečavac, član Kluba borilačkih vještina Derventa, izabrana je za najbolju sportistkinju i takmičara koji je osvojio najbolji pojedinačni rezultat u tekućoj godini u Derventi. Kristina je osvajač juniorske srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Dablinu. 

30 Dec 2016 0 komentara   Posavske novosti

Za najboljeg sportistu je izabran Goran Lukić, član Rukometnog kluba Derventa, a najperspektivniji sportista je Sergej Teofilović iz Tekvondo kluba Derventa. 

Za najbolji sportski kolektiv izabran je Rukometni klub Derventa. 

Priznanja najuspješnijim načelnik Simić je sportistima uručio u okviru finalne večeri turnira "Derventa Nektar futsal 2016" u sportskoj dvorani Derventa. 

"Izdvajamo za sport oko pola miliona maraka, a zahvaljujući kvalitetu naših sportista i privrednika koji to prepoznaju, imamo veliki broj šampiona i klubova koji nastupaju u najjačim državnim ligama", rekao je Simić. 

Akciju izbora najboljih sportista u 2016. godini organizovalo je Javno preduzeće "Derventski list" i Radio Derventa, a generalni pokrovitelj je načelnik opštine. 

Direktor "Derventskog lista" Čedo Vujičić rekao je da će list i dalje pratiti i afirmisati domete sportista, a da aplauzi publike svjedoče o kvalitetu sporta, ali i načina na koji se obavlja izbor. 

U ime Rukometnog klub, najboljeg sportskog kolektiva, priznanje je primio Radovan Pazurević.

Možda vas i ovo interesuje...

  • ODRŽANA VJEŽBA SPASAVANJA NA VODI (FOTO)

    Na lokaciji gradske plaže "Patkovača" u Derventi danas je održana vježba spasavanja na vodi, u okviru projekta upravljanja vanrednom situacijom, poplavama i smanjenjem rizika od poplava u ovoj i opštinama Laktaši, Srbac i Novi Grad.

  • AUSTRIJSKIM PRIVREDNICIMA PRIVLAČNA DERVENTA

    Trgovinski savjetnik Ambasade Austrije u BiH Filip Kupfer razgovarao je u Derventi sa načelnikom opštine Miloradom Simićem i privrednicima o mogućnosti proširenja saradnje, te najavio dolazak novih investitora u ovu opštinu.

  • DERVENTA: PRVI SASTANAK PROJEKTNOG TIMA ZA IZRADU PROJEKATA

    U Derventi je  danas održan prvi sastanak Projektnog tima za izradu projekata u okviru Programa prekogranične saradnje (Cross border) Hrvatske i Bosne i Hercegovine koji finansira Evropska unija kroz IPA program.