SLIKOVNICA ''KOS'', autora Milorada Miše Đurđevića.

Na pjesnički rodni prag u jutarnjim časovima nove 2017. godine sletila je nova slikovnica, naziva ''KOS'', koju je napisao i osmislio Milorad Mišo Đurđević, književnik iz Dervente i član Udruženja književnika Srpske.

07 Jan 2017 0 komentara   Posavske novosti

Ponovo su svoje povjerenje autoru ukazali izdavač Književna zajednica ''Vaso Pelagić'' Banja Luka, recenzent Stevka Kozić Preradović, književnica iz Banja Luke, nadarena Gorana Todorić iz Dervente koja je prepoznatljivo dopadljivo oslikala autorove misaone cjeline, kao i Vjekoslav Novaković iz Dervente koji je odlično uradio kompjutersko-grafički dio.

''Kos'' je pjesnička slikovna priča o ljepotama pisanja, posvećena djeci,učenicima i stvaraocima pisane riječi svih uzrasta.

Autor je obećao da će ''Kos''-a darovati svima onima koju budu zaželjeli da imaju kao svoju ovu slikovnicu. A Autor je svoja obećanja do sada održavao, pa mu se javite!

Možda vas i ovo interesuje...

 • BORISLAVU RAKIĆU URUČENO PRIZNANJE " NAČELNIK POSAVINE"

  Načelniku opštine Vukosavlje  Borislavu Rakiću danas je uručeno priznanje „Načelnik Posavine“, koje su mu dodijelili čitaoci i redakcija Regionalnog portala Posavske novosti.

 • BROD: POLOŽENI VIJENCI I PRISLUŽENE SVIJEĆE (FOTO)

  Kod spomen-obilježja poginulim borcima Vojske Republike Srpske u Brodu danas su, povodom Dana boraca i Prvog srpskog ustanka, položeni vijenci i prislužene svijeće.

 • ''Humanitarne akcije ne možemo da zabranimo''

   

  Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu svojim radom i transparentnošću steći će povjerenje građana i to je jedini način da ubuduće spriječimo ili smanjimo broj humanitarnih akcija koje se pokreću za liječenje djece u inostranstvu.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar