Izgorio dio prostorija Kluba za djecu "BAMBI" u Derventi.

Dio prostorija privatne predškolske ustanove Klub za djecu "Bambi" u Derventi izgorio je u požaru koji je izbio na Badnje veče, a intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje vatre na preostali prostor.

07 Jan 2017 0 komentara   Posavske novosti

U ovoj ustanovi navode da će nastojati da štetu saniraju što prije i mole roditelje za razumijevanje. 

Izgorjeli su kotlovnica, vešeraj, hodnik i još neke prostorije, ali vatra niije zahvatila dječije sobe i trpezariju. 

"Ako šteta na grijanju i struji ne bude velika, mogli bismo ubrzo nastaviti sa radom",  saopštili  su vlasnici ustanove.

Klub za djecu "Bambi" nalazi se u Ulici Svetog Save u sklopu stambeno-poslovne zgrade u privatnom vlasništvu. 

Za sada nema informacija šta je prouzrokovalo požar u prostorijama ustanove koja je počela sa radom 2015. Godine, i koja je za veoma kratko vrijeme postala omiljeno mjesto za boravak djece. 

Možda vas i ovo interesuje...

  • VATROGASNOJ JEDINICI DERVENTA DONIRANA DVA VOZILA

    Vatrogasnoj jedinici Derventa danas su donirana dva vatrogasna vozila od preduzeća "Digital elektronik" iz Austrije i njemačke farmaceutske kompanije /Berunger Ingelheim/.

  • Saobraćajna nezgoda sa tjelesnim povredama

    Na magistralnom putu Doboj-Derventa, u mjestu Živinice, područje opštine Derventa, 18.02.2018. godine, oko 17,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj. 

  • RADNICI "UNISA" ODUSTALI OD ŠTRAJKA, OD UPRAVE NOVA OBEĆANJA

    Radnici Fabrike cijevi "Unis" iz Dervente nisu stupili u najavljeni štrajk, jer su od rukovodstva dobili obećanje da će danas biti isplaćena jedna plata i uplaćen doprinos iz protokola o sporazumnom rješavanju štrajkačkih zahtjeva od 23. januara.

Morate se prijavite da bi ostavili komentar