blank

Одборник ПДП-а у Скупштини града Бањалука Иван Бегић саопштио је да се, због приватног снимка који је пуштен у јавност, повлачи из политике, предаје мандат одборника и напушта странку.

Бегић је на свом “Фејсбук” профилу навео да је “након мјесеци уцјена, психичког малтретирања и пријетњи” данас доспио у јавност његов приватни снимак који се “преко страначких база противника шаље грађанима и шири друштвеним мрежама”.

Он тврди да му је због спорног снимка “тражено пола милиона КМ”, те да му је нагло погоршано здравствено стање усљед притисака и пријетњи које трпи.

“У политику сам ушао чиста срца и искрених намјера, али прљава игра политичких противника више не бира средства. Мој приватни видео-снимак послали су мојим пријатељима, а највише боли чињеница да су снимак послали мојим родитељима којима је озбиљно нарушено здравствено стање”, написао је Бегић.

Он је демантовао да видео има везе са његовим сарадницима и било ким из јавног живота.

“Иако сматрам да свако има право на приватни живот, свјестан сам одговорности коју имам као јавна личност, због тога се повлачим из политике, предајем мандат одборника и напуштам ПДП”, навео је Бегић. /Srna/

blank