blank

Потпредсједник Социјалистичке партије и кандидат за градоначелника града Добоја Срђан Тодоровић разговарао је у Београду са потпредсједником Социјалистичке партије Србије и првим замјеником Владе Републике Србије Бранком Ружићем.

Тодоровић је том приликом истакао да је на састанку разговарано о интензивирању сарадње између двије социјалистичке партије, али и даљем економском развоју Српске и Србије, сарадњи у области економије, привреде и инфраструктуре, али и могућим инвестицијама у град Добој.

– Увијек је задовољство састати се са нашим искреним пријатељима из Социјалистичке партије Србије који су одувијек били заинтересовани да помогну Републици Српској и нашем народу. Данас смо се договорили око начела наше даље успјешне сарадње, која ће бити од интереса не само за Социјалистичку партију, већ и за Републику Српску, али и за град Добој – нагласио је Тодоровић.

blank

Ружић је истакао да му је била изузетна част и понос што је угостио потпредсједника сестринске Социјалистичке партије из Републике Српске, Срђана Тодоровића.

– Желимо нови Добој и зато подржавамо нашег кандидата за градоначелника Добоја Срђана Тодоровића. Желимо да се Добој и Српска развијају, јер је то интерес Социјалистичке партије Србије, а за то нам требају људи као што је Срђан, који знају како да одговоре на изазове струке и развоја – навео је Ружић.

Он је рекао да је сарадња Српске и Србије од интереса за српски народ, као и да ту сарадњу требају предводити млади људи, који су способни да одговоре свим изазовима, који се пред њих стављају.

– Грађани знају да изласком на биралишта гласају за своју будућност, будућност себе и својих најмилијих. Ако то буде њихов критеријум, сигуран сам да ће наш кандидат Срђан Тодоровић извојевати заслужену и велику побједу – поручио је Ружић.

Извор: socijalisti.ba

blank