blank

Полицијски службеници Полицијске станице Добој 1 и Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој заједно са  грађанима лицима иницијала Д.С. и Б.К., оба из Добоја, спријечили су тридесетчетвeрогодишњакињу из Грачанице, ФБиХ, да изврши самоубиство скоком са моста тзв. „Јапанац“ у ријеку Босну.

Полицијској станици Добој 1, 28.11.2022. године, око 16,20 часова,  пријављено је да је у Добоју са моста  тзв. „Јапанац“  непозната женска особа скочила у ријеку Босну.

Одмах по пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Добој 1 и Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој који су заједно са грађанима уочили непознату женску особу те исту безбједно извукли из воде.

С обзиром да је иста била промрзла и одавала знакове душевне поремећности, превезена је возилом Слубе хитне помоћи Дома здравља Добој  у добојску болницу „Свети апостол Лука“, гдје је задржана на лијечењу.

На лице мјеста осим полицијских службеника и Службе хитне помоћи били су упућени и припадници Територијалне ватрогасно-спасилачке јединице Добој.

ПУ Добој

blank