БРОД ЋЕ ЗА ВИКЕНД УГОСТИТИ 1 000 МЛАДИХ ФУДБАЛЕРА

0
12
blank
blank

У Броду ће наредног викенда бити одигран осми Међународни фудбалски турнир за млађе категорије „Брод 2024“.

Турнир ће окупити око 1000 малишана из 80 екипа подјељених у четири узрасне категорија и то дјечаке од 2012. до 2015. годишта.

“Долазе екипе из цијелог региона, Србије, Хрватске, Републике Српске, БиХ, и ово ће заиста бити један прави међународни турнир чији је циљ промоција фудбала, добробити бављења спортом, социјализација и дружење дјеце”, изјавио је Мирун Јокановић, тренер у Школи фудбала „Пријатељи“ која је организатор догађаја.

blank

Истакао је да су велику подршку организацији турнира прижили општина Брод, Туристичка организација, Српско спортско удружење „Пријатељи“ и Омладински фудбалски клуб „Полет“.

“Настојаћемо да на најбољи начин угостимо све учеснике, да се сви осјећају пријатно и да из Брода понесу најљепше успомене. Велики број екипа годинама са великом радошћу долазе у наш град што потврђује да су задовољни и да тим људи који ради на организацији даје све од себе како би овај спортски догађај протекао у набољем свјетлу”, додао је Јокановић.

Он је нагласио да Брод има фантастичне услове за одржавање овако великог турнира на којем учесници треба да се радују и покажу фудбалска умијећа.

Осми по реду Међународни фудбалски турнир „Брод 2024“ биће одигран 22. и 23. јуна на стадиону Омладинског фудбалског клуба „Полет“.

(Радио Брод)

blank