blank

Полицијски службеници Полицијске станице Теслић предузимају мјере и радње у циљу проналаска лица које се лажно представило да је полицијски службеник Полицијске станице Теслић, а потом  оштећено лице са подручја општине Теслић преварило да ће му обезбједити огрев за зиму наредног дана за шта је узело 300 еура и никад се више није појавило.

Полицијској станици Теслић, 11.08.2022. године, пријављено је да је дана 07.08.2022. године, непознато лице дошло до породичне куће оштећеног лица те да се истом представило да је полицијски службеник Полицијске станице Теслић и да му може набавити огревно дрво, за шта му је оштећено лице дало новац у износу од 300 еура. Непознато лице је изјавило да ће огрев довести наредног дана те да ће му оштећено лице тад исплатити преостали износ новца. С обзиром да се након наведеног непознато лице није појављивало све је пријављено Полицијској станици Теслић.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведено има обиљежје кривичног дјела „Превара“.

ПУ Добој

blank