blank
За бољу Српску, за бољи јужни дио града Дервента, за бољу Дервенту и Републику Српску!
 
Мјесни одбор Социјалистичке партије Кленовац- Горњи Церани у сарадњи са Изборним штабом Градског одбора Социјалистичке партије Дервента организовао је дружење чланова, симпатизера и мјештана у насељу Горњи Церани.
 
Предсједник МО СП Кленовац- Горњи Церани Дако Лазаревић каже да је атмосфера на овом терену побједничка и да је интересовање мјештана велико, што потврђује и данашање дружење које је присуствовало око 150 присутних.
 
Носилац листе кандидата Социјалистичке партије у Изборној једини 4 Славен Гојковић, и предсједник Градског одбора СП-а Дервента, задовољан је данашњим одзивом мјештана, који традиционално препознавају залагање и допринос социјалиста многим инфраструктурним пројектима на овом подручју.
 
blank
” Ово нису за нас први избори, а слободно могу рећи да је ово дружење које постаје традиционално на овим просторима. Вјерујем да долазимо с образом, јер увијек смо испуњавали предизборна обећања, и на нама свима је да 2. октобра изађемо масовно на изборе и подржимо политику добра, политику која води бригу о равномјерном развоју градског и сеоског подручја. На овом подручју имамо још много тога да радимо и вјерујем да ћемо заједно успјети у томе”, рекао је Гојковић.
 
blank
 
Он је позвао окупљене да на изборима подрже заједничке кандидате за Нараодну скупштину Републике Српске у Изборној јединици 4, као и кандидате за Представнички дом Парламенгтарне скупштине БиХ.
 
Такође, потребна је подршка и заједничким кандидатима за предсједника Републике Српске и за српског члана Предсједништва БиХ.
 
blank
 
Присутнима се обратио и предсједник Градског одбора НДП-а Зоран Милојевић који је рекао да сви заједнички досадашњи предизборни скупови и активности показују да ће 2. окторбра бити велика подршка заједничким кандидатима, који су спој младости и искуства.
 
ПН
 
blank