blank

Градоначелник Дервенте Милорад Симић уприличио је пријем за кадате Фудбалског клуба “Текстилац”, који су у оквиру Омладинске лиге БиХ у 11 одиграних утакмица остварили 11 побједа и заслужно заузели водећу оизицију.

Да данашњем пријему у Градској управи Симић је спортистима честитао на успјеху и уручио им пригодне поклоне.

„Честитам играчима, али и тренерима и руководству. Мали знак пажње, торбе на којима пише Дервента и број играча, је најмање што можемо да им поклонимо за овакво представљање свог клуба и свог града“, у изјави је рекао Симић.

Према његовим ријечим локална управа годинама препознаје важност спорта и на годишњем нивоу из градске касе издваја скоро пола милиона марака за спортске колективе.

blank
Са пријема у Градској управи Дервента

Начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности  Славен Пашалић каже  је „Текстилац“  један од најстаријих и најбројнијих колектива за који је ове године издвојено 150.000 .

Координатор омладинског погона Фудбалског клуба „Текстилац“ и тренер кадетске селекције клуба Дејан Плиснић нагласио је да је остварени резултат овог тима историјски.

“Специфична је једна ситуација, јер смо у 11 утакмица остварили 11 побједа, а гдје је само једна утакмица завршена са голом разлике, а све остале са по два или више „ објаснио је Плиснић.

Он се захвалио Градској управи на пруженој подршци и градоначелнику Симићу на пријему и поклонима. 

 

blank