blank

Полицијски службеници Полицијске станице Модрича, 20.04.2021. године, лишили су слободе лице иницијала Ж.Л. из Модриче и лице иницијала А.О. из Градачца, ФБиХ, због основа сумње да су извршила кривична дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

blank

На основу наредбе Основног суда Модрича, 19/20.04.2021. године, извршен је претрес стана којег користи лице иницијала Ж.Л. из Модриче. Овом приликом је пронађена и одузета пластична врећица у којој се налазило 13 мањих паковања у којима се налазила бијела прашкаста материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Спид“ укупне тежине од 15,4 грама, дигитална вага и други предмети који могу  послужити за конзумирање опојне дроге.        

blank

Полицијски службеници Полицијске станице Модрича, 20.04.2021. године, поред локалног пута у мјесту Чардак, подручје општине Модрича, у возилу марке „VW Golf 2” су затекли лице иницијала А.О. из Грaдачца, ФБиХ,  како врши припрему опојне дроге за конзумирање. Овом приликом од наведеног лица је одузета врећица у којој се налазила бијела прашкаста материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Спид“  укупне тежине од 32, 6 грама и други предмети.

Полицијски службеници Полицијске управе Добој ће и у наредном периоду наставити са спровођењем континуираних планских активности у циљу сузбијања и откривања свих облика противправних радњи које се односе на набављање, стављање у промет и конзумирање опојних дрога.

ПУ Добој

 

blank