blank

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента, 15.05.2021. године, лишили су слободе лице иницијала З.М. са подручја града Дервента, због основа сумње да је извршило кривично дјело „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Истог дана, Полицијској станици Дервента око 02, 00 часа, пријављено је да је у улици Стевана Немање у Дервенти уочено кретање путничког аутомобила марке „Toyota” у којем једно лице држи аутоматску пушку.      

blank    

Наведено возило и лице су идентификовани у јутарњим часовима након чега је на основу наредбе Основног суда Дервента извршен претрес наведеног путничког аутомобила, куће и помоћних објеката које користи лице иницијала З.М.,  приликом чега је пронађено и одузето: аутоматска пушка, гасни пиштољ са припадајућим оквиром и мецима,  пушка са припадајућим оквиром, више метака различитог калибра, металне лисице и други предмети.

Над наведеним лицем је извршена криминалистичка обрада и против истог ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу.

Полицијска управа Добој се захваљује грађанима на обавјештењу.

ПУ Добој

 

blank