blank

Актуелни начелник општине Шамац Ђорђе Милићевић о новим политичким потезима и дјеловањем у наредном времену суграђанима је поручио, а поруку преносимо у цјелости:

“Поштовани суграђани,

кроз претходне године заједно смо изградили много тога а оно најважније и најбитније свакако је повјерење. Повјерење које нисмо стицали само у данима предизборних кампања него сваког дана и у свакој ситуацији. У претходном периоду, цијенили сте наше самостално политичко дјеловање и без оквира политичке странке, међутим такав начин даљег дјеловања у наредном периоду не би био могућ нити општекористан.

Стога, осјећам потребу да вас на овај начин информишем о наставку нашег политичког пута. Свједоци сте политичких прилика и појава у нашој држави, гдје су и неке од мојих колега мијењали политички курс те из крајње опозиције постали дио владајуће већине. Дубоко вјерујем да оно што сте посебно цијенили а на претходним изборима и наградили јесте принципијелност и мој став да ма какви притисци били не одустајемо од нашег опозиционог дјеловања.

С тим у вези, од данас па надаље моје и дјеловање чланова општинског одбора Народни покрет-Ђорђе Милићевић наставиће се у оквиру Српске демократске странке са истим зацртаним циљевима и плановима да малим али значајним корацима сваком шамчанину вратимо вјеру у боље сутра. Такође, треба да знате да ову одлуку нисам доносио сам него заједнички са људима који су корачали са мном овим путем дуги низ година.

blank

Општински одбор Српске демократске странке, на чије чело ћу као предсједник стати, у наредном периоду ће доживјети значајније реформе и промјене. Потпуно свјестан да је крајње вријеме за новом и свјежом енергијом која ће дати простор младим и квалитетним људима да кроз своје залагање допринесу добробити садашњости и будућности.

На том путу требаће ми подршка свих вас укључујући и вас политички неопредијељене, који сте ме у великом броју и изабрали на мјесто начелника. Овим уједињењем, не мијењам идентитет јер као и до сада ја остајем начелник свих грађана без обзира на политичку, националну и вјерску опредјељеност”.

 

 

blank