blank

Полицијски службеници Полицијске станице Брод, 05.03. и 06.03.2021. године, од вишеструких повратника у чињењу прекршаја одузели су три путничка аутомобила марке „VW Golf”, “Citroen”  и „Ford”.

Полицијски службеници Полицијске станице Брод, 05.03.2021. године, извршили су  контролу путничког аутомобила марке „VW Golf” којим је управљало лице иницијала Г.М. са подручја општине Брод, приликом чега је утврђено да исто управља нерегистрованим возилом прије стицања права на управљање и да је исти под дејством алкохола.  Извршеним алкотестирањем код истог је утврђено присуство алкохола у организму од 1, 80 g/kg.

Провјерама у службеним евиденцијама утврдили су да исто има дуг у Регистру новчаних казни у износу од 3.705 КМ.

Полицијски службеници Полицијске станице Брод, 06.03.2021. године, контролисали су путнички аутомобил марке „Citroen“ на којем су се налазиле неприпадајуће регистарске ознаке а којим је управљало лице иницијала С.Б. из Брода, а које је управљало возилом прије стицања права на управљање. Провјером у Регистру новчаних казни утврђено је да наведено лице има дуг у износу од око  3.555 КМ.

Истог дана, полицијски службеници Полицијске станице Брод, извршили су контролу путничког аутомобила марке „Ford” којим је управљало лице иницијала Н.Ј.  са подручја општине Брод, приликом чега су утврдили да наведено лице управља возилом под дејством алкохола и то док му је возачка дозвола одузета од надлежног органа. Провјером у Регистру новчаних казни утврђено је да исто има дуг у износу од 7.244 КМ.

 Против наведених лица ће надлежном сусу бити поднесени Захтјеви за покретање прекршајног поступка.

Полицијска станица Брод је током ове године од вишесктруких повратника у чињењу прекршаја укупно  одузела шест путничких аутомобила.

ПУ Добој

 

blank