blank

У модричким мјесним заједницама Дуго Поље и Скугрић, отворени  су данас,  15. маја, издвојени шалтери Поште Српске,  који ће поштанским услугама опслуживати домаћинстава који живе на овом подручју.

Шалтери се налазе у просторијама мјесних заједница, а опремљени су средствима општине Модрича и УНДП, кроз пројекат „Јачање улога мјесних заједница у Републици Српској и БиХ“. „Просторије су потпуно адаптиране, а данас су предане Поштама Српске на употребу, на радост  мјештана, који ће од сада моћи брже и једноставније извршавати све своје обавезе“, истакао је начелник општине Јовица Радуловић.

blank

Корисници  ће на шалтеру у Скугрићу понедјељком, сриједом и петком, а у Дугом  Пољу уторком, четвртком и суботом, у времену од 7.00 до 12.00 часова, имати могућност да на једном мјесту изврше све услуге које Поште пружају: готовинске уплате (уплате по платном промету, уплате комуналних рачуна, уплате електричне енергије, мобилне и фиксне телефоније, воде, РТВ таксе, рате кредита , уплате за регистрацију моторних возила),  куповина честитки, допуна за мобилне телефоне и друго.

blank

„Поште Српске су прије десетак година извршиле реорганизацију поштанске мреже и тада су  шалтери у Дугом Пољу и Скугрићу затворени. На иницијативу корисника, мјесних заједница и општине Модрича, управа предузећа је одлучила да поново отвори поменуте шалтере и наше услуге приближимо корисницима. Отворени су на пробни период од шест мјесеци, али се надамо да ће заживјети“, рекао је Озренко Пољашевић,  директор Радне једнице за поштански саобраћај Добој.

Извор: Општина Модрича

 

blank