blank

Чланови Плесног клуба “Принцес” из Шамца освојили су два пехара и једну награду на Међународном плесном такмичењу на Палићу, гдје је учествовало 450 такмичара.
Тренер “Принцес” клуба Слађана Станишић рекла је да су освојили два пехара и награду – бесплатну котизацију за Беч на престижно међународно такмичење у децембру.

“Имамо 30 пехара у својој архиви, а ово је група која је отишла најдаље и привукла велику пажњу међународних судија”, нагласила је Станишићева и додала да ће у октобру у Риму учествовати на европском такмичењу у плесу.

Она је рекла да двијe године нису одлазили на такмичења због пандемије, али да су зато вриједно вјежбали.

blank

Тренер Слађана Станишић и предсједник „Принцесс“ клуба Милкица Станишић захвалиле су се у име клуба општини Шамац за подршку.

“Почели смо као удружење у оквиру Савеза спортског плеса Републике Српске, а од 2010. године Плесни клуб је члан Европске плесне федерације и много више се акценат даје на модерне плесове, што дјеца много воле”, навела је Станишићева.

blank

Станишићева је истакла да 17. јула обиљежавају 15 година постојања Клуба, што је прилика да се суграђани увјере колико су дјевојчице добре у плесу и да погледају програм у којем учествују сви чланови клуба.

Светлана Павловић

blank