blank

Брзом реакцијом полицијских службеника Полицијских станица Брод и Дервента, 14.03.2021. године, око 19, 00 часова, у мјесту Ново Село, подручје општине Брод, спријечено је самоубиство двадесетосмогодишњака из Градишке.

На основу информације Полицијске управе Градишка да се једно лице из Градишке налази на подручју општине Брод те да исто има намјеру да изврши самоубиство, полицијски службеници Полицијских станица Брод и Дервента су одмах поступили по наведеном те обиласком терена у мјесту Ново Село, подручје општине Брод, лоцирали  су путнички аутомобил испред једног  напуштеног помоћног  објекта у мјесту Ново Село, подручје општине Брод, те уласком у наведени објекат угледали су једно лице на висини од око 5 метара  са омчом око врата.

Након четрдесетоминутног интензивног разговора и опрезног поступања у покушају смиривања лица, полицијски службеници су се успјели попети на таван те ослободити лице од омче око врата, те исто након дужег разговора безбједно спустити у приземље објекта.

Наведном лицу је указана љекарска помоћ у Служби хитне помоћи Дома здравља Брод одакле је исто превезено у добојску болницу.

Извор: ПУ Добој

 

blank