blank

Полицијски  службеници Полицијске станице Теслић заједно са припадницима Ауто-мото друштва Теслић, данас 22.09.2020. године, поводом обиљежавања Свјетског дана без аутомобила, за старију групу дјеце у вртићу „Палчић“ у Теслићу одржали су едукативно предавање на тему безбједног учешћа дјеце у саобраћају, те су их кроз симболичну игру са црвеним, жутим и зеленим балонима упознали са правилима свјетлосне сигнализације, те их научили како да безбједно прелазе улицу.

blank

Наведене активности су проведене у склопу акције „Заштитимо дјецу у саобраћају“ коју организује Министарство унутрашњих послова Републике Српске.Овом приликом од стране полицијских службеника и припадника Ауто-мото друштва Теслић малишанима су уручени и пригодни леци.

blank

blank

blank

blank

Полицијска управа Добој апелује на возаче да буду крајње опрезни и стрпљиви у саобраћају нарочито када се крећу коловозом у близини школа, те да посебну пажњу усмјере на најмлађе учесникe у саобраћају који због свог узраста, неискуства и недовољног познавања саобраћајних правила неријетко и учине грешку, чије посљедице могу да буду и кобне.

ПУ Добој

 

blank