blank

Полицијски службеници Полицијске станице Добој 1, 12.09.2022. године, спријечили су самоубиство једне четредсетдвогодишњакиње која тренутно борави у Добоју, која је имала намјеру да скочи са породичне куће власништво другог лица са висине од око 15 метара.

Наведени догађај полицијским службеницима је пријављен од стране суграђанке око 13,25 часова,  која је уочила да се на рубу кровишта стамбеног објекта налази непозната женска особа која је својим понашањем указивала да жели извршити самоубиство, те да је неколико пута рекла да ће скочити.

Одмах по пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Добој 1 који су ступили у вербални контакт са наведеном, те након што су задобили њено повјерење полако су се попели на кров објекта те исту спустили на безбједну локацију.

О свему је била обавијештена Служба хитне помоћи Дома здравља Добој и Територијална ватрогасно-спасилачка јединица Добој који су изашли на лице мјеста.

Након наведеног истој је указана потребна љекарска помоћ од стране Службе хитне помоћи, а потом је превезена у добојску болницу.

Полицијски службеници су   и овај пут брзом реакцијом спасили један људски живот.

Полицијска управа Добој се захваљује нашој суграђанки која је одмах по уочовању непознатог женског лица на крову куће  позвала полицију у жељи да помогне и спријечи  исту у њеној намјери.

ПУ Добој

blank