blank

Полицијски службеници Полицијске станице Брод и Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој, 09.02.2022. године, на основу наредбе Основног суда Дервента, извршили су претрес лица иницијала З.Г. из Брода као и куће, помоћних објеката и дворишта које користи наведено лице.

blank

Приликом наведеног претреса пронађено је и одузето: пластична врећица у којој се налазила зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Марихуана“ укупне тежине од 40,5 грама, око 300 комада „зип“ врећица, алу фолија и комадa пластичних врећица намијењених за паковање, дигитална вага, дробилица, врећица у којој се налазила зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Марихуана“ укупне тежине од 2,6 грама, тацна на којој су се налазили остаци бијелог праха, осам опушака који својим изгледом асоцирају на „џоинт“ и двије кутије „Трaмадол“ таблета (40 комада).

blank

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведено има обиљежје кривичног дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

ПУ Добој 

blank