blank

Полицијски службеници Полицијске управе Добој, 04.11.2021. године, лишили су слободе лице иницијала Г.Ј. из Добоја, код којег су приликом претреса стана које је исто користило пронашли и одузели значајну количина опојне дроге, новца и других предмета.

blank

Полицијски службеници наше Управе на основу наредбе Основног суда Добој извршили су претрес стана који је за становање користило наведено лице приликом чега је пронађено и одузето:  25 пакета запакованих у провидну врећицу у којима се налазила зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Марихуану“ укупне тежине од 34,1 грам као и једна врећица у којој се налазила зелена биљна материја укупне тежине од 99,9 грама и зелене гранчице које својим изгледом асоцирају на опојну дрогу „Марихуану“ укупне тежине од 5,3 грама,  65 цијелих комада и једна половина таблете са логом „Мајмунске главе“ које су биле запаковане у пластичну врећицу а које својим изгледом асоцирају на опојну дрогу „Екстази“, већи износ новца, пет сличица и једна половина исте које су биле запаковане у алуминијску фолију а које својим изгледом асоцирају на опојну дрогу „ЛСД“, четири пластичне кутије у којима су се налазиле пластичне врећице са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Спид“ укупне количине од 2, 48 килограма, пар стотина пластичних врећица, мобилни телефон и други предмети.

 

blank

blank

Наведено лице ће данас уз Извјештај о извршеном кривичном дјелу „Неовлаштена производња и промет опојне дроге“ предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

ПУ Добој

blank