blank

Полицијски службеници Полицијске управе Добој су поводом обиљежавања крсне славе МУП-а Републике Српске у Спортској дворани у Модричи организовали турнир у малом фудбалу и стоном тенису који је ове године био хуманинарног карактера.

Поред учесника турнира овој хуманитарној акцији су се одазвали и други запослени у Полицијској управи Добој.

blank

Сва прикупљена новчана средства биће уручена породици петанестогодишње девојчице Саре Лазић из Добоја која болује од деформитета кичменог стуба због чега су јој потребна средства за наставак даљег лијечења.

blank

Одмах по уочавању статуса на друштевим мрежама који су објавили Сарини родитељи, полицијски службеници Полицијске управе Добој су за дан организовали ову хуманитарну акцију са надом да ће прикупљена новчана средства на неки начин помоћи Сариној борби против болести и олакшати  њеним родитељима и породици.

blank

У овом међуполицијском такмичењу у малом фудбалу прво мјесто је освојила Полицијска станица Модрича, друго мјесто је освојила Полицијска станица Добој 2, а треће Полицијска станица Дервента.

blank

Прво мјесто у стоном тенису освојио је Синиша Спасојевић, друго Драган Добрић, а треће мјесто је освојио  Горан Ђурковић.

ПУ Добој

blank