blank

Полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој и Полицијске станице Дервента, 11.01.2022. године, након дводневног преданог рада предузимајући низ оперативно-тактичких и истражних мјера и радњи идентификовали су лице иницијала А.Х. из Оџака, ФБиХ, за које постоји основ сумње да је 09.01.2022. године, у једној спортској кладионици у Дервенти извршило кривично дјело „Разбојништво“ приликом чега је радници на веома бруталан и насилан начин нанијело тешке тјелесне повреде.

На основу наредбе Општинског суда Орашје и уз сарадњу са полицијским службениима Полицијске управе Оџак извршен је претрес на двије локације  у Оџаку које користи наведено лице, приликом чега је пронађен и одузет гасни пиштољ које је наведено лице користило током извршења кривичног дјела и други предмети који могу да послуже као доказ у кривичном поступку.

blank

Лице иницијала А.Х. је лишено слободе и након извршене криминалистичке обраде исто је дана 12.01.2022. године, уз Извјештај о извршеном кривичном дјелу „Разбојништво“  предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

У току је рад на идентификовању и проналаску другог лица које је учествовало у извршењу наведеног кривичног дјела.

ПУ Добој

 

blank