blank

Полицијској станици Теслић, 15.09.2020. године, око 11,51 часова,  из Дома здравља Теслић пријављено је да су радници Службе хитне помоћи ове установе, обавијештени да је у мјесту Горњи Теслић, општина Теслић, усљед струјног удара повријеђено лице иницијала М.В. радник ЗП „Електро Добој“ РЈ Теслић, те да су изласком на лице мјеста установили да је наступила смрт поменутог лица.

Одмах по пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Теслић који су утврдили да су радници ЗП „Електро Добој“ РЈ Теслић изводили радове на трафо станици у мјесту Горњи Теслић, те да је највјероватније усљед  струјног удара смртно страдало лице М.Л. радник поменутог предузећа.

Приликом увиђаја, полицијски службеници Полицијске станице Теслић уз присуство Љекара мртвозорника, Вјештака електро струке и Инспектора рада заштите на раду, утврдили су да је поменуто лице, заједно са колегом вршило испитивање и замјену уља на трафо станици, након чега су сишли на земљу. Настрадало лице је у командном ормару пустило струју и установило да нема напона, након чега се поново попело на трафо станицу, до мјеста гдје се налазе осигурачи, након чега се чуо прасак, а потом његова пад са на земљу са висине од око 5 метара.

Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој је наложио да се тијело покојника превезе у просектуро болнице „Свети Апостол Лука“ у Добоју ради вршења обдукције.     

ПУ Добој

blank