blank

Полицијски службеници Полицијске управе Добој предузимају све неопходне мјере и радње у циљу расвјетљавања два кривична дјела „Разбојништво“ која су  извршена 09.01.2022. године у Дервенти и 06.01.2022. године  на подручју града Добоја.

 Полицијској станици Дервента, 09.01.2022. године, пријављено је да је над радницом једне спортске кладионице у Дервенти лицем иницијала М.Ђ. извршено кривично дјело „Разбојништво“ на начин да су два маскирана лица ушла у унутрашњост спортске кладионице, након чега је једно лице уз пријетњу употребе ватреним оружјем и физичке снаге оборило радницу на под те истој задало ударац у предјелу лица док је за то вријеме друго лице из пулта отуђило новац у износу од око 3.000 КМ, након чега су се оба лица удаљила у непознатом правцу.

Полицијској станици Добој 2, 06.01.2022. године, пријављено је да је у породичној кући над брачним паром са подручја града Добоја извршено кривично дјело „Разбојништво“ на начин да су три маскирана лица дошла пред кућу оштећених, након чега је једно лице физички насрнуло на  лице иницијала З.Р., приликом чега  је исто задобило више удараца по глави и тијелу док су друга два лица ушла у кућу и физички насрнула на оштећену М.Р. те истој задали више удараца а потом јој везали руке  и ноге, а након што су пронашли новац у износу око 2.000 КМ исти су се удаљили са лица мјеста у непознатом правцу.

ПУ Добој

 

blank