blank

Полицијској станици Дервента, 04.06.2020. године, око 00, 05 часова, пријављено је да је  лице иницијала Л.И., у мјесту Поље, подручје општине Дервента, уочило непознато лице приликом провале у кућу власништво његовог брата, те да је исто покушало задржати на лицу мјеста до доласка полиције.

Одмах по пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Дервента који су на лицу мјеста затекли лице иницијала Л.М. и уочили трагове крви, приликом чега су дошли до сазнања да је наведено лице пуцало из ватреног оружја (пушка) у правцу лица које је извршило провалу.

Патрола полиције Полицијске станице  Дервента у напосредној близини лица мјеста, уочила је непознато лице које је имало простријелну рану у предјелу ноге. Наведеном лицу је непосредно након наведеног указана  љекарска помоћ у Служби хитне помоћи Дома здравља Дервента одакле је исто  превезено у добојску болницу.

Такође, на лицу мјеста пронађени су и предмети које је непознато лице покушало отуђити.

У току је рад на идентификацији лица.

Лице иницијала Л.И. је лишено слободе и код истог је пронађена и одузета пушка.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштава Добој под чијим надзором се предузимају даље мјере и радње.

ПУ Добој

 

blank