blank

Полицијски службеници Полицијске станице Добој 1, 31.10.2021. године, око 02, 50 часова, лишили су слободе лице иницијала С.П. са подручја града Добоја, које је са пушком ушло у један угоститељски објекат у Добоју.

Наведени догађај је Полицијској станици Добој 1, пријављен око 02, 45 часова.Доласком на лице мјеста пар минута након пријаве, у наведеном угоститељском објекту је затечено наведено лице те на једном од столова је уочена пушка из које је био извађен затварач и метални раденик са мецима.  

Наведена пушка и меци су одузети.  Извршеним алкотестирањем код лица иницијала С.П. је утврђено присуство алкохола у организму од 1, 81 g/kg.

Након наведеног, на основу наредбе надлежног суда извршен је претрес стана и других просторија као и  путничког аутомобила које користи лице иницијала С.П., приликом чега је у кући пронађена и одузета ваздушна пушка, меци и празне чахуре.

Након документовања и комплетирања предмета против наведеног лица ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

ПУ Добој

blank