blank

На сједници Општинског одбора Социјалистичке партије донесена је једногласна подршка одборничкој листи кандидата за одборнике, а носилац листе је Славен Гојковић, предсједник ОО СП Дервента.

На сједници је закључено да листа кандидата за одборнике броји 34 имена, и да је заступљено равномјерно градско и сеоско подручје, као и сви други критеријуми о равномјерној заступљености жена. 

blank

“Јединствено, сложно и храбро идемо до најбољих резултата партије у Дервенти. Листа је спој младости и искуства која ће моћи да одговори на све изазове и потребе наших грађана у будућности. Активности око креирања одборничке листе урадили смо знатно прије истека одређених рокова од Изборне комисије. У наредном времену Социјалисти ће представити сва имена на листи, али и програм са којима ћемо наступити на локалним изборима“, рекао је Гојковић.

blank

Он наводи да су просторије партије отворне сваким радним даном од 9 до 13 часова.

” Интересовање за учлањење и укључивање у изборне активности од стране грађана никада нису били упитни. Тако је и ове године, биљежимо пораст чланства и то нам даје јасан знак да смо на путу да направимо најбољи изборни резултат”, додао је Гојковић. 

Истиче да су Социјалисти учешћем у локалној власти дали значајан допринос и подршку реализацији разних пројеката који су од изузетне важности за функционисање и живот свих становника. 

Раније је на сједници Главног одбора Социјалистичке партије у Извршни одбор изабран је предсједник ОО СП Дервента Славен Гојковић, а потпредсједник ОО СП Бојан Радановић у Главни одбор Социјалистиче партије.

ПН

blank