ЈОВИЦА РАДУЛОВИЋ ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СДС МОДРИЧА

0
152
blank
blank

Јовица Радуловић је изабран за предсједника Општинског одбора Српске демократске странке  Модрича.
 
Радуловић, који је и актуелни начелник општине Модрича, је на Изборној скупштини Општинског одбора СДС-а једногласно изабран за првог човјека СДС у Модричи.
 
Честитајући Радуловићу на побједи предсједник СДС Мирко Шаровић је поручио да је његов избор за предсједника Општинског одбора пун погодак за СДС.
 
„Јовица Радуловић је у протеклом периоду показао да је изванредан у вођењу општине Модрича. Увјерени смо да ће такав бити и на челу Општинског одбора СДС“, поручио је Шаровић.
 
Он је истакао да је Модрича веома важно мјесто за Српску демократску странку.
 
„Модрича је сада бастион СДС захваљујући Јовици Радуловићу и његовим сарадницима“, нагласио је Шаровић.

blank
 
Он је поручио да су млади људи будућност Републике Српске и да се морају створити услови како би они своју будућности и снове могли остварити у својој Републици и својим локалним заједницама.
 
„Млади људи су наша будућност и они не треба да изграђују ни Њемачку, ни Аустрију, а своју будућност и срећу треба да виде у Републици Српској, Модричи и нашим осталим локалним заједницама“, поручио је Шаровић.
 
Изразивши захвалност на указаном повјерењу Јовица Радуловић је рекао да прилика да предводи ОО СДС за њега преставља част и понос. 

Поручио је да ће Модрича наставити стазама успјеха, а на нама је обавеза, додаје Радуловић, да ту љествицу подигнемо.
 
„У свом програму рада сам изнио све оно што је СДС кроз своје кадрове урадила за ових годину на подручју општине Модрича. Одговорно тврдим да смо у ових годину дана вратили милион КМ дуга, истовремено смо платили све дугове и обавезе који су остали иза претходне власти, удвостручили подстицаје за пољопривредне произвођаче и увели олакшица за привредни раст“, истакао је Радуловић.

blank
 
Сматрам да смо општину Модрича, наводи Радуловић, позиционирали као предводника будућег раста и развоја и једна смо од ријетких општина која још увијек има капацитета да кроз радну снагу привуче стране и домаће инвеститоре.
 
Он је поручио да је обавеза СДС, као државотворне станке, да чува Српску, да штити интересе сваког појединца и да позива на сигурност и јединство, а не на подјеле.
 
„Премало нас је остало у Републици Српској за било какве подјеле. Времена за губљење нема и ми из СДС имамо јасне циљеве како да поправимо стање у друштву кроз Платформу коју имамо, са јасним прецизним обавезама које нас очекују након изборне побједе на општим изборима“, казао је Радуловић.
 
Он је поручио да је крајње вријеме да Република Српска буде ослобођена од криминала, корупције и свих окова у које ју је ова власт довела у протеклим годинама. 

Извор: СДС

blank